Handelsbetingelser

Betaling

  1. Betalingskort: vi modtager betaling med Dankort, Visa-Dankort, Visa, Mastercard samt JCB.
  2. MobilPay.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Fragt

  1. GLS Pakkeshop – Pris 35,- (gratis ved ordre over 600,-).
  2. GLS omdeling direkte til din adresse – Pris 55,-.
  3. Afhentning / Levering, kun efter aftale.

 

Leveringstiden

  • Standardvarer 2 - 5 hverdage
  • Tyk- og broderi 3 uger
  • Digital tryk 6 uger

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

 

Hvordan returnerer jeg en vare?  

Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen medmindre andet er aftalt. Varereturnering skal ske til adressen:

Løbebutikken.dk 
Skærskovvej 95
DK-8600 Silkeborg

CVR: 399 20 638

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. 

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende information med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse. Vi anbefaler, at du benytter GLS, når varen sendes retur. På den måde er der mulighed for at spore pakken i systemet, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til vores returafdeling.

 

Fortrydelsesformular
Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på alle varer, undtaget her er vare med logotryk samt specialfremstillede varer. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, du har modtaget varen eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Du kan fortryde købet ved blot at returnere varen indenfor 14 dage. Du kan også fortryde ved at give os besked om, at du fortryder dit køb inden 14 dage ved f.eks. at sende et brev eller en e-mail. Venligst vedlæg udfyldt returnota. Du modtager en mail når din ordre er behandlet, og pengene er refunderet til det betalingskort handlen er gennemført på.

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde som den fungerer på. Det betyder, at varen skal være ubrugt, med alle originale mærker påsat og varen må ikke være vasket. Er ovenstående betingelser ikke opfyldt, vil der være tilfælde hvor varen mister hele sin værdi, og man vil ikke være berettiget til at få penge tilbage (gælder ikke ved godkendte reklamationer). 

Returnerer du varen, sker dette for egen risiko. Send blot varen retur som pakke eller i prøvekuvert. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Husk at få en kvittering for tilbageforsendelsen. 

Når du fortryder, refunderer vi betalingen modtaget fra dig herunder eventuelle leveringsomkostninger. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Hent fortydelsesformular

 

Persondatapolitik

Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes By Sprinters Aps og Løbebutikken.dk indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Løbebutikken.dk’s hjemmeside (Løbebutikken).

By Sprinters Aps er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til By Sprinters Aps kan ske via info@bysprinters.dk.

 

Hvilke data opsamler vi

Generelt indsamler og behandler Løbebutikken persondata om dig, når du opretter og udfylder en brugerprofil eller foretager køb på hjemmesiden.

Læs videre her under for flere oplysninger om hvad vi indsamler, og hvad vi bruger oplysningerne til.

Vi skal bruge oplysninger om dit navn, adresse, e-mail til afsendelse af ordre og afsendelse af ordrebekræftelse og faktura. Dit telefonnummer er valgfrit, men såfremt du vil kontaktes pr. telefon omkring ordren, skal du oplyse telefonnummer.

 

Markedsføring

Du kan til vælge om du vil modtage nyhedsbreve pr. e-mail. Vi udsender nyhedsmail 2 - 7 gange pr. år. Du kan til en hver tid afmelde nyhedsbrevet ved at logge ind på din konto.

Ændring eller sletning af personlige data

Som privatperson har du en række rettigheder i forhold til dine personlige data. Du har f.eks. ret til at få ændret urigtige data, ret til at få indsigt i hvilke data vi opbevarer om dig, samt ret til at få slettet dine data, hvis de ikke længere er nødvendige. Visse data skal gemmes i 2 år jf. købeloven og fakturaer 5 år jf. regnskabsloven.

Du kan slette dine data ved at logge ind på din konto.

Hvis dine personlige data ændrer sig, så som adresse, telefon, e-mail m.m., eller hvis du ikke længere ønsker at bruge de tjenester, som du har tilmeldt dig, kan du rette eller ændre dem ved at logge ind på din konto, eller sende en e-mail til info@bysprinters.dk.

 

Videregivelse af persondata

Oplysninger omkring navn, adresse, e-mail, telefon samt ordrenummer og specifikke leveringsoplysninger videregives til GLS eller anden transportør, som står for levering af varer til dig.

Oplysninger vil blive delt med 3. part i tilfælde af svindel med betalingskort.

Ud over ovenstående videregiver eller sælger vi ikke data til 3. part.

 

Retten til at klage 

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22. april 2019